Biosolar Forum  =>  Világmegváltó ötletek  =>  A víz ég
Mielőtt kérdezel olvasd el a témához tartozó KIEMELT CIKKEKET!
2013-11-03
15:32:17
#43110
Van olyan plazma hegesztő ami árammal vizet bont majd meggyújtva elégetik a durranógázt, ezzel kiválóan lehet nemesfémeket forrasztani vagy hegeszteni,hátránya hogy könnyen visszaéghet.
2013-11-03
12:37:51
#43108
Ezt a videót láttátok már?
www.youtube.com/watch?v=rb9PB9fsWQQ

A napi vicces kategória :)
2011-09-02
21:38:15
#17308
Udv mindenkinek!

En talalkoztam a Grof urral, hat igen vegyes erzesekkel jottem el tole.
Az teljesen egyertelmu, h valami nem stimmel az emberrel. Szamomra rendkivul paranoidnak tunt, legalabbis nagyon remelem, h csak errol van szo nala. Olyan dolgokat mondott pl a Duna strategiaval kapcsolatban, ami arra a kovetkeztetesre vezetett, h vagy paranoid-beteg, vagy tud valamit, amit mi nem, de akkor nagy a baj.
En azert talalkoztam vele, h a viz energia kapcsan valami elmeleti szintu dolgot halljak.
Csak a szabadalmi papirokat mutogatta, ami semmi lenyegi infot nem tartalmazott, de a beszelgetesunk vegere kikerekedett, hogy egy kis penzt azt adhatnek. :)
A plazmavagoja valoban 'meglepo' modon a halozatrol volt uzemeltetve, egy orosz gyartmanyu keszulek es az elso az volt, hogy megneztem mekkora teljesitmenyt vesz fel, 2500W-os.
Volt a kezemben, a legerdekesebb az volt, amikor a porcelant megolvasztotta. Amikor megkerdeztem tole, h mi tortenik, ha a vizbe nyomja bele a plazma sugarat, akkor kikerekedett a szeme es azt mondta, nem tudja. Mondtam probaljuk ki. Azt mondta jo es benyomta a pisztoly elejet egy pohar vizbe. A pisztolynak ujra be kellet melegednie es ment tovabb. Ha en azt allitom, h a viz eg egy plazmavagoban, akkor szerintem ez az elsok egyike amit kiprobalok. A masik gondolat, ha van egy ilyen talalmanyom es nincs allami erdeklodes, akkor megalkotom kicsiben es a Magyar emberek javara forditom. Sajnos en is azt gondolom, h nincs a dolog mogott semmi.


Udv: R.
2011-08-30
17:47:38
#17138
A www.vizenergia.hu oldalon bemutatott plazmavágóról.

Plazmavágót hegesztéssel foglalkozó cégek is tudnak mutatni.
Bővebben: www.hegesztesbolt.hu/kat/plazmavagok/plasmavago/

Gróf Spanyol Zoltán bemutatott a filmjében egy plazmavágót.
Illetve Gróf - Spanyol Zoltán v. Zoltan Graf von Spanyol
Nagyon szép működés közben, köszönjük a bemutatót.
Spanyol úr szemérmesen hallgat arról, hogy működés közben a masina felvesz kb. 4 kW elektromos áramot. Az energiát a villanyórán és a konnektoron keresztül kapjuk, tehát nem ingyen. A masina átalakítja a villamos energiát plazmává, ami alkalmas a vas vágására, de energia többlettel nem számolhatunk, sajnos.
A plazma hőmérséklete még kevés ahhoz, hogy maghasadás, vagy magfúzió miatt energia szabaduljon fel.

Ha Spanyol úr bemutatná, hogy a masinája elektromos áram nélkül is vágja a vasat, akkor változtatok a véleményemen, de addig az én szememben, Spanyol úr egy illuzionista, svindler.

A szabadalmak nyilvánosak. Megtekinthetők az alábbi oldalon.
www.epub.hpo.hu/e-kutatas/?lang=HU#
A "vízenergia" szó 1 db szabadalom nevében szerepel.
A bejelentő neve: Hydro Energy Associates Ltd. (BR)
A bejelentés időpontja: 1991.03.28
Státusz: Ideiglenes oltalom megszűnése (díjfizetés hiányában)
A találmány folyadékban rejlő energia, elsősorban kis esésű
vízfolyások energiájának átalakítására és hasznosítására vonatkozik.

A témával kapcsolatban a BME 2006 ban tette közzé álláspontját, mely összhangban van a véleményemmel.
www.szkeptikus.bme.hu/spanyol/

Aki hazafias akar lenni, az támogassa inkább a Nagycsaládosokat.
www.noe.hu/

2011-08-29
19:56:42
Előzmény: robert #17093#17112
Sándor,

Tudom, hogy a bürokrácia nem működik az "olajozás" nélkül, de már a répa sem nő akkor, ha nem kenik?

Fafűtés helyett át kellene állnod az olajra :)

A növényeid túlélik?


2011-08-28
20:25:22
#17093
Átmásolom Sándor felfedezését egy másik témából, ami azt bizonyítja, hogy "mégis ég a víz".

"""
Tegnap délután elindítottam a kertben egy 20 órás árasztásos öntözést.
Ma délelőtt az itt látható kép fogadott: a víz tetején vastag olajréteg.

Az olaj egy részét egy papírral felitattam és meggyújtottam. A magában csak izzó papír lobogva égett, és az egész kertet az égett olaj szaga terítette be.

Ilyen árasztást minden száraz évben többször csinálok, de olaj még soha nem jelent meg. Most valószínűleg túlterheltem a réteget, és beindult a városban több helyen tapasztalható olaj (a 19-21m-es rétegben, ami egyébként erősen vasas).

Igaz, hogy a sokat emlegetett makói árok alattunk is keresztül megy, de ez azért mégis túlzás. Kár, hogy nincs dieseles járművem, mert az valószínűleg eljárna az öntözővizünkkel!
"""


2011-08-28
17:36:54
Előzmény: Bous83 #17042#17091
Sok marha nem tudja, hogy a szabadalmi hivatal, attol, hogy befogad valamit, meg nem ellenorzi annak a mukodokepesseget is. PONT.

Erre a teveszmere alapozva futnak ezek a csalok. Van beloluk boven.
2011-08-27
09:05:14
Előzmény: remete #16981#17042

Nekem általában nem az ilyen világmegváltó ötletekkel van bajom, hanem azokkal az emberekkel, akik ezt elhiszik, sőt, még pénzt is adnak a "magyar nemzeti kincs" itthon maradásáért, valamint fejlesztésére... :-)

Ahogy mondani szoktam: "nagy az Isten állatkertje"

2011-08-25
20:18:38
Előzmény: robert #16940#16981
Hát igen, újabb világmegváltó ötlet esett a kútba, ugyanis a víz nem ég.
Az öreg vagy nagy szélhámos, vagy beteg, szvsz az utóbbi...
2011-08-24
13:08:03
#16940
A víz ég! Avagy, egy magyar szabadalom vesszőfutása

Mivel a Német Szövetségi Köztársaság Szabadalmi Hivatalától megkapta találmánya elismerését és a szabadalmi jogot, a nagy kérdés ezek után, hogy 20 év alatt, mi az oka a szabadalom gyakorlati megvalósítás késésének, elmaradásának?
Az egyik ok, hogy Spanyol Zoltán ad a magyarságára és magyar hazája sorsán szeretne javítani, ezért szabadalmát, mint a magyar nemzet kincsét kezeli.

Azt, hogy a vizet miként lehetne robbanómotork működtetésére gazdaságosan és biztonságosan használni, ezzel az emberiség legnagyobb gondját, a szénhidrogén származékokat pótolni, a villamos energiát olcsón előállítani, eddig hiába kutatták, azt csak gróf Spanyol Zoltánnak sikerült megtalálnia. Mint írja, ábrával bemutatja a feltaláló, hogy a villamos ívvel, lehet az - az autó gyújtógyertyája - a "slusszkulcs", vagy egy működtető gombnyomás, a víz meggyújtása megtörténik.

A vízmolekulában nincs szénatom /C/, de van oxigén /O/, ami helyben, a motorban azonnal rendelkezésre áll a hidrogén égésekor és a hatásfok növelésekor. És még azt is lehetővé teszi, hogy égés után, égéstermékként vízként távozhasson, ami tisztítja a levegőt.
E feladat műszaki megoldása, hogy a hidrogént a "közönséges" tiszta vízből miként lehet gazdaságosan és robbanásveszély mentesen hasznosítani. Ezt a feladatot oldotta meg Gróf spanyol Zoltán elektromérnök müncheni működése idején.

Biosolar Forum  =>  Világmegváltó ötletek  =>  A víz ég
Copyright © 2005-2021 Bernáth Róbert
Minden jog fenntartva