Biosolar Forum  =>  KÖRNYEZETSZENNYEZÉS  =>  Luxus
Mielőtt kérdezel olvasd el a témához tartozó KIEMELT CIKKEKET!
2011-06-21
09:05:05
#15284
Hír: sportgeza.hu/golf/2011/06/21/akvariumuk_lehet_a_golfozoknak/

Százmilliárdos golfpálya a Maldív-szigeteken

Ötszázmillió dollárból úszó golfpályát építenének a Maldív-sziget közelében. A mesterséges szigetek között a játékosok vízalatti folyosókon közlekedhetnek.

A Maldív-szigetek a klímaváltozástól egyik legfenyegetettebb ország, már egy néhány méteres vízszintemelkedés is elég lenne, hogy a szigetek többsége víz alá kerüljön.

Egy úszó építményekre specializálódott holland építésziroda éppen ezért azt tervezi, hogy mesterséges szigeteket épít, ezeken egy 18 lyukas golfpályát is kialakítanának. A világ első úszó golfpályája Male-től, a Maldív-szigetek fővárosától ötpercnyi hajóútra lesz.2011-05-06
11:28:45
#14152
Ha valaki eddig még nem fixálta le a nyaralását:

AZ ÉDEN SZIGET VÍZ ALATTI HOTEL: A BERUHÁZÁS TERVEZETT HELYSZÍNE BONYHÁD VÁROS
www.edensziget.hu
Az Éden Sziget a világon az első szálloda melyet egy tengeri akvárium vesz körbe. Az 5 szintes hotel épület alsó három szintje a vízszint alatt helyezkedik el, melyek megvilágítását főként természetes fénnyel oldjuk meg. Az ötcsillagos minőségi követelményeknek megfelelően tervezett luxus hotel minden bizonnyal elnyeri a hétcsillagos minőségi besorolást, amellyel elismerten kerül a világ legkiválóbb szolgáltatásait nyújtó szállodái közé.
Biosolar Forum  =>  KÖRNYEZETSZENNYEZÉS  =>  Luxus
Copyright © 2005-2019 Bernáth Róbert
Minden jog fenntartva