Biosolar Forum  =>  Általános  =>  GYIKlapozz: 1, 2, 3   következő »
Mielőtt kérdezel olvasd el a témához tartozó KIEMELT CIKKEKET!
2015-09-24
13:36:52
#49324
#38


Ha az ékezetes betűk helyett ? karakter jelenik meg fekete háttérrel:

Valószínű, hogy a cookie-k törlése segít.

Ha mégsem:
FIREFOX
Menu / View / Text Encoding / from UNICODE to WESTERN

CHROME
Chrome menu / More Tools / Encoding / from UNICODE to WESTERN

2014-11-05
01:08:10
Előzmény: takyka #47649#47657
#37

K:
Hová tűntek az újabb hozzászólások?

V:
A rend kedvéért a hozzászólásainkat a témájuknak megfelelő topik-ba tesszük.
Jelen esetben olyanokról kérdezel egy helyen, amit xy egyszer már részletesen leírt máshol, az adott témára nyitott topik-ban:

Ha eltűnik egy hozzászólás, akkor annak az lehet az egyik oka, hogy áthelyeztem, mert máshova illik.
A többször, több helyen feltett kérdésekből csak egyet hagyok meg ott, ahol a tartalma szerint illik, a többit törlöm.

Ilyen esetekben (is) segít, hogy a kezdő oldalon ( https://biosolar.hu/forum ) láthatod a legfrissebb hozzászólásokat és kilistázva a fórum összes témáját.


2014-03-28
13:40:14
#46116
#36


KÖSZIKE

Átneveztem a hozzászólásokat követő "Hasznos" véleménynyilvánítási lehetőséget "Köszönöm"-re.
Talán így jobban fog működni a hozzászólások értékelése.
Tehát nem kell külön hozzászólásban leróni a hálát, ha a kapott válasz segített, hanem elég a "Köszi" linkre kattintani.

A "Köszi" gomb használata MINDENKINEK segít, nem csak nekem. A fórum tömörebb és a válaszok automatikusan értékelhetővé válnak.
A keresőbe fel fogok venni egy szűrőt a pozitívan értékelt válaszokra, vagyis rá lehet majd keresni azokra a hozzászólásokra, amelyek a visszajelzés szerint segítséget jelentettek másoknak.

Talán fel kellene venni a "Debil" számlálót is?

2013-11-19
14:09:22
Előzmény: sándor #43553#43556
#35

K:
Miért nem látom xy üzenetét?
A friss hozzászólásoknál a listán van, de ha belépek a témába nincs meg.

V:
xy csak szerkesztette a hozzászólását. Nincs új bejegyzése a témában.

Velem is előfordul, hogy újra elolvasva rájövök, hogy pont az ellenkezőjét lehet érteni egy hozzászólásomból, mint amit mondani szerettem volna, vagy "4x12=36" eredményre jutottam a 48 helyett, vagy "lehüjéztem" egy hülyét.
Amíg nem válaszol senki, addig nem probléma a szerkesztés, utána egy UPDATE vagy SZERK megjegyzéssel érdemes kiegészíteni.

2013-11-19
14:02:48
#43555
#34


A/.
A kevesebb sokszor több!

Gondoljatok bele, hogy mit éreznétek, ha egy ismeretlen városban az utcán megkérdeznétek egy járókelőtől, hogy merre van a pályaudvar, és segítségképpen nem csak azt mondaná meg, hogy hányas buszra és melyik irányba szállj fel, hanem belekezdene egy vasút-történeti beszámolóba is, és még a saját eddigi utazásaival kapcsolatos élményeit is rád zúdítaná.

Gyakran tetten lehet érni, hogy a túlzott segítőkészség, vagy közlési vágy szinte megfojtja a kérdezőt.

Az előbbivel szorosan összefügg az a viselkedés, amikor az (unatkozó?) fórumozó egy információt nem tartalmazó kérdésre ad (az ő általa elképzelt szituációra), részletekbe menő tanácsokat.


Szorítkozz a lényegre, mert:
A fórumot a későbbi használhatóság érdekében szerkesztem.
Nem csak a nyilvánvalóan oda nem illő (személyeskedő, obszcén, és politikai tartalom), hanem a semmitmondó, jópofizó, ökobulvár híreket tartalmazó hozzászólásokat is eltüntetem. A lényeg, hogy az eredmény olyan maradjon, hogy hosszabb távon is követhető legyen.

A módszer mindenki esetében ugyanaz, az én hozzászólásaim sem kivételek. Tehát ne érezd magad "kipícézve", ha eltűnik a hozzászólásod. Tudom, úgy gondolod, hogy te nem szoktál beírni be olyat, ami mögött nincs érdemi tartalom, pedig dehogyisnem... sőt, lehet egy a Harvard-ról származó cikk említésre is fölösleges, sőt zavaró.
B/.
Érts meg a problémát mielőtt meg akarod oldani!

Érthetetlen, hogy egy általános, szinte semmilyen konkrétumot nem tartalmazó kérdésre hogyan születhetnek konkrét átalakításokat, milliós beruházásokat ajánló tanácsok.

Először tájékozódni kellene, mind a meglévő problémáról és körülményekről, mind a kérdező felkészültségéről.
1. Általános problémára nem lehet konkrét tanácsot adni.
2. Csak olyan tanácsot érdemes adni, amit megért a kérdező.

Ha fáj a fogam, és a fogorvos anélkül, hogy megkérdezné melyikre panaszkodom, ki akarna húzni néhányat találomra, esetleg az összes cseréjét ajánlaná egy erős protézisre, valószínűleg szó nélkül otthagynám.


Mit szólnátok ahhoz, hogy össze kellene állítani egy egyszerű kérdéssort, ami az adott topik elején, esetleg oldalsávban, vagy valahogy másképpen megjelenítve, segítené a kérdezőket az elindulásban, és megkímélné a válaszolókat a szokásos kérdések újbóli feltevésétől, meg attól hogy feleslegesen túráztassák magukat?


2013-11-14
14:14:22
#43356
#33
OPERA

K:
A nagysebességű mobil edge miatt átálltam az operára. Ebben van automata frissítés, meg tömörítéses csomagok használata turbó néven. De tegnap óta, vagy mátol a fórum főoldalán az ötödik elemnél elakad a betöltődés. A programot meg hibásan írták meg, mert ilyenkor már újratöltés a beállított időtartamnál nem történik meg, mert el sem indul a visszaszámlálás addig, amíg be nem töltötte az oldalt. Mi az a plusz elem, ami most elakasztja? Opera turbó kikapcsolva bejön az oldal, turbó bekapcsolva elakad. Nem, turbó kikapcsolva is elakad. Az al-fórum oldalakon is csak ott nem az ötödik elemnél.

V:
Melyik verziót használod? Nekem a Opera 11.5 problémamentesen működik (turbó bekapcsolva, XP).
Mi az "ötödik elem"? A szerelem :) (ha láttad a filmet)

K:
Igen kedvencem a film. A 10.51-es, de most meg bejöttek az oldalak. Az egyórás frissítés meg elakadt a szupergyors internet miatt.
60 %-os elakadás után hajlandó volt folytatni a letöltést, így frissítettem 11.50-re. Átkozom a mobil internet szolgáltatókat, hogy a falusiakat kizárják az internetből. Bár lehet, hogy a bugyuta városiak szeretnék csak használni kiköltözéskor.


GYIK RECOMMENDED

2013-11-14
14:05:05
#43355
#32
ÜZENET SZERKESZTÉSE

K:
1.
Amikor valaki módosít, akkor esetleg megjelenhetne a neve mellett egy "M", és ez hivatkozás lenne a módosítására, és rákattintva a módosított hozzászólás jelenne meg?


V:
Szóval: A "Legfrissebb hozzászólások" elemei mellett az eredeti, első feladás időpontja, míg a legfrissebbek listáján a legutolsó módosítás időpontja szerepel.
Ha tehát módosítod a hozzászólásodat, mert észreveszel például egy helyesírási hibát, vagy megbánod, hogy lehülyéztél valakit, akkor a hozzászóláshoz tartozó időbélyeg nem változik, de a legfrissebbek között az utolsó módosítás időpontjával megjelenik. Így mások is láthatják, hogy érdemes ránézni újra a topikra, nem esetleg nem találják meg, hogy melyik hozzászólásra.

Kérésed felvettem a teendők listájára.


GYIK RECOMMENDED
2013-11-14
14:02:40
#43354
#31
ÜZENETEK ÁTHELYEZÉSE


K:
Nem lehetne, hogy ha széjjelcincálod így a hozzászólásokat máshova, akkor legalább az adott (l)usernek legyen egy egysoros link a HSZ helyén, hogy "áthelyezve-> ... , ide ird inkább, mert szerteszéjjel..... a topicrendet" ?

V:
Így is qrva sokat dolgozok avval, hogy a szétoffolt topikokat rendezgetem, üzengetésre már nincs energiám.

A fórum célja nem csak az, hogy jót beszélgessünk a minket érdeklő dolgokról, azután agyő. Legalább ennyire lényeges, hogy egy használható tudásbázis épüljön, gyarapodjon, és aki ide vetődik, úgy tudja olvasni a topikokat, hogy végig egy témában marad. Ez csak úgy megy, ha valamilyen rendszert tartunk, mert a fórum hosszú távon csak így használható, így hasznos. Én minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy ez így is legyen, elnézést, ha néha kellemetlenséget okozok valakinek.

K:
Jajh, nem is azt mondom, hogy Te uzengess! :D
Hanem ha már ennyire része ez a dolog a napi "életnek", miért nem lehet automatice? Ha átdobod, maradjon ott egy sor, pl csak a fejléc, hogy áthelyezésre került+link, de csak az lássa, akié a hsz volt. (nem tudom milyen a felület ami mögötte van)
xy is az elébb kiakadt, mert azt hitte cenzored, pedig csak...
Persze akár költöztethetnénk ezt magunk is, sokszor elmegy a téma más irányba, azért ezek nincsenek olyan messze egymástól. Nem lehetne ezt a szerkesztésbe beemelni vhogyan? (legfeljebb neked összeszedné a rendszer kivonatolva, hogy ki mit és hova akar pakolni, egyszerűbb lenne neked is, te meg csak pipálnál max, hogy mehet)

V:
Az "automaticét" is meg kell valamikor valakinek csinálni, tudom jó lenne...GYIK RECOMMENDED
2013-11-14
13:54:02
#43351
#30
JELSZÓ

K:
Állandóan új jelszót kell kérjek, pedig figyelmeztet amikor megkapom, hogy sürgősen változtassam meg. OK, de HOGYAN KELL?

V:
A jelszavad nem törlődik és nem muszáj újat kérni.
Jegyezd fel azt, amivel utoljára bejelentkeztél!

Bejelentkezés érvényessége:
https://biosolar.hu/forum/show/30827#30827


Ha nem oldódik meg a problémád, akkor írj az info@bisolar.hu címre!


GYIK RECOMMENDED
2013-11-14
10:43:04
#43345
#29
KEZDŐOLDAL

K:
felhasznalonkent valaszthato, hogy az stilusu forum folap (valaszado -> valaszt kapo) vagy a regi stilusut lassa?

nekem spec nem tetszik, mert ha egy adott topicban nagy a forgalom, akkor eltunik egy masik friss topic.

opcionalisan esetleg alatta a regi topiconkenti lista (mindenkinek, vagy valaszthatoan)?


V:
Eddig is topikonként egy (összesen a 25 legfrissebb) jelent meg, ebben nem változott semmi. Még egyszer: a lista tartalmilag nem változott.

A "hozzászólás -> előzmény" megjelenítést egyrészről azért vezettem be, mert informatívabb.
De a fő oka ez volt: ha áthelyezek hozzászólást, akkor a gazdája így tovább látja a saját nevét a listán, jobban nyomon tudja követni a hozzászólása útját. Sokan ott írják le a gondolataikat, ahol éppen az eszükbe jut, én pedig áthelyezem azt a témájának megfelelő helyre. Így megesik, hogy valaki nem találja a hozzászólását, a keresőt persze nem használja, csak bosszankodik.

A lista hossza már többször változott, most kb azok a topikok láthatóak, amelyek az elmúlt 1-2 napban változtak. Legyen hosszabb?

"Classic View" : nem tervezek több féle megjelenést.

GYIK RECOMMENDED
2013-11-14
10:29:56
#43344
#28
ELVESZETT HOZZÁSZÓLÁS


K:
Esetleg lehetséges, hogy a hozzászólás írása alatt valahogy automatikusan mondjuk 2 percenként valahogy mentésre kerüljön a szöveg? És egy kis fülön ki lehessen választani az előző piszkozatokat, amik mondjuk 3 nap életű, utána automatikusan törlődik? (vagy valami ilyesmi) Csak mert épp írtam egy hozzászólást, és "véletlenül" (pedig GO előtt mindig Ctrl+C) pont elszállt az egész, hosszú volt, nincs is kedvem újra megírni...

V:
Kapacitás hiányában egy ilyen fejlesztés sajnos nem lehetséges.

Az elveszett üzeneteknek lehetséges okai:
- 24 óránként lejáró bejentkezési idő (a napi első hozzászólás előtt logout/login segít ezen)
- a szerver terhelése esetén fellépő timeout
- néhány havonta a szolgáltató előre be nem jelentett időpontban karbantartást végez
- a szolgáltatónál fellépő véletlenszerű rendszerleállások
- szoftverfrissítések feltöltése (ezt igyekszem a kevésbé terhelt időszakban csinálni)
- behatolási kísérlet elhárítása
és még sorolhatnám.

Én azt javaslom, hogy hosszabb üzeneteket elküldés előtt érdemes a vágólapra menteni.

Van aki a hosszabb hozzászólásai word(pad)on íja, utána ctrlinsert shftinsert .

GYIK RECOMMENDED
2013-11-14
10:28:09
#43342
#27
AKTIV LINK


K:
A hozzászólásokban http-t miért cseréli ki a rendszer www-re?

V:
A külső linkeket a program lecseréli, hogy ne legyenek aktívak.
Amennyiben az általad csatolt link nem működik a www. előtaggal, akkor írd mellé megjegyzésben, hogy használjunk helyette "http_kettospont_perper"-t.

GYIK RECOMMENDED
2013-03-09
11:57:19
#39347
#26
MODERÁCIÓ

Néha elszabadulnak az indulatok. Van aki ez tolerálja, van aki nem.
Ilyenkor próbálom az egymásnak feszülő indulatokat hozzászólások törlésével, vagy az inkriminált rész törlésével csillapítani.

Az utolsó alkalommal egy mondat törlését sérelmezte valaki, és pofátlanságnak tartotta. Az illető azt is sérelmezte még, hogy nem kapta meg az igényelt felhasználónevet (foglalt volt) .
A későbbiekben a moderálás alkalmával az egész hozzászólást egyben fogom törölni, ha erre igény van.
Természetesen egyéb (kulturált formában közölt) igényekkel is szívesen foglalkozok.Újra felhívom, főleg a újabb tagok szíves figyelmeteket a fórum netikettjére, amit a regisztráció alkalmával mindenki elfogad:

"Vigyázzunk, hogy az olykor heves viták ne forduljon át személyeskedésbe.

Belépéseddel felhatalmazod a moderátort, hogy szabadon döntsön a hozzászólásid sorsáról. Amennyiben úgy ítéli, hogy a hozzászólásod valamilyen okból nem felel meg a fórum szellemiségének, külön figyelmeztetés nélkül törli a hozzászólást, esetleg a hozzászóló regisztrációját is felfüggesztheti, vagy véglegesen megszűnteheti.
A hozzászólásoknak összhangban kell állnia avval a témával, ahova feltöltötték. Ellenkező esetben áthelyezésre kerül a megfelelő témába, amennyiben környezetiden, törlésre kerül. Ilyen esetben külön értesítést nem küldünk."

Teljes szöveg itt: https://biosolar.hu/biosolar_netikett_hu.htmlGYIK RECOMMENDED
2013-03-05
16:14:19
#39148
#25.
HOZZÁSZÓLÁSOK ÉRTÉKELÉSE

Több igény érkezett már a hozzászólások értékelésével kapcsolatban, amiket eddig sikeresen hárítottam :)

Valamiféle "Like" funkcióról van szó, ami egy "elégedettségi index" számláló, és a hozzászólás alatt megjelenő "Hasznos" linkre kattintva növelhető az értéke.
Fikázó funkciókat - "Dislike", "Pfujj", "Genya", "Monnyonle" és "Broáf" - nem csináltam, habár így leírva nagyon tetszik a fokozás :)Ízlelgessétek, és hiba esetén sikítsatok!


Előzmény:
Zsezse: "hozzaszolasok ertekelesenek lehetosege (like/dislike), ez alapjan esetleg lehetne keresni, vagy pl youtube mintara a legtobb ertekelest kapott hozzaszolasok megjelenhetnenek a forum elejen. Igy konnyebben kiszurhetok az ertekesebb informaciok. (pl sokszor irtunk mar kis osszefoglalokat bizonyos temakban, de megtalalni egy ujoncnak csak a teljes topic vegigolvasasaval lehet)"
GYIK RECOMMENDED
2012-12-07
22:19:36
#36444
#24.
REGISZTRÁCIÓ

Aktiválás:
A regisztráció kérése után 24 órán belül aktiválom az új hozzáférésedet.
Amennyiben 24 órán belül nem kapod meg a bejelentkezéshez szükséges aktiváló kódot, kérlek ne regisztrálj újra, hanem küldj egy levelet ide: info kukac biosolar pont hu
Ha aktiválás után nem kaptál jelszót, akkor válaszd az "Elfelejtett jelszó" linket.

Figyelem:
Hiányos, hibásan, vagy vélelmezhetően hamis adatokkal kitöltött adatlap esetén nincs regisztráció.

GYIK RECOMMENDED
2012-10-12
10:55:52
#34153
#23.

LINK 1.

Ezen túl minden olyan hozzászólást törlök, ami csak egy linket tartalmaz!
Ha valakinek egy cikk olvasása közben olyan gondolatai támadnak, amit szeretne megosztani másokkal, akkor vegye a fáradságot, és emelje ki az ominózus sorokat, majd fűzze hozzá a közlendőjét.

Indoklás: A fórum NEM BOOKMARK, hanem gondolatok közlésére szolgáló hely.

Megjegyzés:
Persze hivatkozni kell a forrásra, de a lényeg mindig legyen leírva.LINK 2.

Biztosan kényelmesebb egy eszköz típusának és tulajdonságainak leírása helyett egy webshop-ban hirdetett termék link-jét megadni. Mégis, az utóbbi esetben a hozzászólás abban a pillanatban értéktelenné válink, amint a link elveszti aktualitását, talán a post-olást követő öt perc múlva.
Ezért a fentiek szerinti linkek mellett kéretik annyi információt megadni, amennyivel a link nélkül is értelmes marad a hozzászólás.
A leírást mellőző ebay, argep, vatera, stb... linkeket tartalmazó hozzászólásokat törlöm.
GYIK RECOMMENDED
2012-08-28
12:42:40
Előzmény: szocsmarci #32572#32576
szocsmarci,

Mindenhol megjelenik néha egy ilyen spammer/bértollnok. Szerintem vannak cégek, ahol elvárják a dolgozóktól, hogy a releváns fórumokon a termékeikkel kapcsolatos ál-véleményeket terjesszenek.
Lásd: https://biosolar.hu/forum/show/21322#21322
Kis vállalkozások "költséghatékony" önreklámot folytatnak ilyen módon. Néhány ilyet már szintén "kiiktattam", mert egy idő után ezek a jómadarak nagyon félrevisznek egy topikot.

Ám a jó poénokra vevő vagyok. Valljuk be, hogy a VCS-Lacipecsenye tényleg csúcs a maga nemében, gratulálok a zöldpúderes srácoknak :)


2012-06-18
14:02:27
#30827
#22.
Bejelentkezés érvényessége

A fórumra történt bejelentkezés a belépéstől számított 24órán keresztül aktív.
Nem kell új jelszót kérni, ha kijelentkezel-bejelentkezel, akkor újra indul a vekker, 24órán keresztül írhatsz.


A hosszú idejű login-t biztonságtechnikai okokból le kellett rövidíteni.
Előfordulhat, hogy amíg a hozzászólást írod, esetleg kidob a rendszer és elveszik az üzeneted.
Elküldés előtt érdemes: "kijelölés > jobb klikk > másolás"
Ha elveszik az üzenet, akkor lépj be újra, "majd jobb klikk > beillesztés".
GYIK RECOMMENDED
2012-04-26
07:45:04
#28896
#21. Kettőnél több kép feltöltése egy hozzászóláshoz - Szerkesztés mód

Az "Új hozzászólás" írásakor csak két kép csatolására van lehetőség.
Ha kettőnél több képet akarsz feltölteni, akkor az új hozzászólás begépelése után az első két képet a "Kép csatolása" funkcióval add hozzá. Mentés a GO gomb megnyomásával.
A harmadik és negyedik képet szerkesztés módban adhatod a hozzászóláshoz, a további kettő kép hozzáadásához újra szerkesztés módban kell megnyitni a hozzászólást.

Megjegyzés:
Úgy méretezzétek a képeket, hogy maximum 500 kb méretűek legyenek, lehetőleg .jpg formátumban. Ez a képméretet a 800x600 felbontás általában kielégíti.
A megengedettnél nagyobb méretű kép, vagy nem támogatott formátum esetén esetén hibaüzenet keletkezik.
Ilyenkor le kell csökkenteni a kép méretét, vagy más formátumban elmenteni és újra feltölteni.
GYIK RECOMMENDED
2012-04-24
12:26:24
#28852
#20. E-mail értesítés

1. Kérdés:
Feliratkoztam E-mail értesítőre, ahonnan most szeretnek leiratkozni, mert az új hozzászólások miatt naponta több értesítőt kapok.
Hol lehet ezt megtenni?

2. Kérdés:
Le lehet-e iratkozni egyes témákról a fórumon? Úgy, hogy ne kapjak értesítést az ottani hsz-ekről, de másik témá(k)ról igen?

3. Kérdés:
Lehetne esetleg módosítani valahogyan az e-mailben értesítés rendszerét úgy, hogy CSAK akkor küldjön értesítőt, ha valaki a Nevemre válaszként ír valamit egy topicban?

Azért kérdezem, mert nagyon sok értesítőt kap az ember, melyből nem lehet látni, hogy melyikből címeztek hozzá kérdést vagy választ. Így ha nincs ideje az embernek MINDENT végigolvasni, akkor a másik fél esetleg több napot, hetet, stb. vár. (Épp most vettem észre, hogy januárban kérdeztél tőlem valamit egy "kieső" topicban).

Tudom, tudom, ez felveti annak problémáját, hogy ettől kezdve nem lehet "egyben" válaszolni 3 embernek... legalábbis ha szeretnénk, hogy értesüljenek e-mailben.
Sőt később jó lenne, ha az [ÚJ HOZZÁSZÓLÁS] szerkesztésekor, (ha az nem már egy válasz valakinek) ki lehetne választani egy nevet, hogy kinek címezzük...


Válasz:
A Logout menüben lehet kikapcsolni az értesítésküldést:
Kattins "Nem kérek több értesítést!" dobozra, ezt követően SEMMILYEN értesítést sem küldünk.

Témánként nem állítható az értesítés.

A napi háromszori egyszerű értesítés belátható ideig marad.GYIK RECOMMENDED
2012-03-04
10:30:12
Előzmény: villam64 #26556#26558
villam64,

A kérésed teljesítésére a közeljövőben nincs kapacitás.

2012-02-17
14:10:06
#25634
#19.
ÜZENET SZERKESZTÉSE

A szerkesztés lehetősége nem arra való, hogy egy ellenvélemény hatására, a tartalmat befolyásoló visszamenőleges javításokat végezz!
Helyesírási hibák javítása persze megengedett.GYIK RECOMMENDED
2012-02-17
14:04:28
#25633
#18.

K: Az regisztráld email címet meg tudom változtatni?

V: Nem tudod megváltoztatni, küld el nekem az info@-ra az újat, majd én átírom.
GYIK RECOMMENDED

2012-02-13
01:54:38
#25210
#17. Egyszer már feltöltött képek használata

Kérdés:
A már fennt lévő képeket tudnád-e beküldőhöz csoportosítva egy halomba rakni? Utána, szétválogatnánk szerkesztés módban témánként.
Annyi képett kellett már idáig is többször feltölteni, hogy kár a helyért, az itthoni és a Nálad eltöltött keresgélési időért.

Válasz:
Erre nem alkalmas a jelenlegi adatsruktura.

Lehetséges megoldás:
A keresőbe a "keresendő szavak mezőbe" beírod a kép kiterjesztését és lehetőleg egy olyan szót, vagy szótöredéket, ami előfordulhat a kép mellett, a "keresendő hozzászóló" Sándor, és kiválasztod a "minden szó" előfordulást.
Például https://biosolar.hu/search?q=.jpg+puffer&u=s%E1ndor&t=allwords

A találati listáról válogathatsz támák és dátumok szerint, és például ebben a hozzászólásban találod meg a rendszered rajzát:
https://biosolar.hu/forum/show/1484#1484

Kinagyítod a képet és a böngésző cím-mezőből kimásolod az elérési utat, és beilleszted az új hozzászólásba:
h ttp://biosolar.hu/stuff/uploads/cs.jpg
(Tettem egy extra betűközt, hogy ne jelenjen meg a szöveg helyett a kép, persze te ne tegyél.)


GYIK RECOMMENDED

2012-01-09
18:24:24
Előzmény: plaszlo #23032#23035
Jesu:
Minden nagyon jó, minden nagyon szép.... kivéve egy dolog:

Nem lehetne ezt a scrollozós menüt oldalról "kidobni"?

Ami bajom van vele:
1) Opera Mini alatt belerondít a képbe, így gyakorlatilag olvashatatlanná teszi telefonon a fórumot. Legalábbis az első HSZ-okat takarja. Ember legyen a talpán aki kibogarássza.

2) Hozott a jézuska egy e-könyvolvasót. (Én a fáknak drukkolok! ;))
Azon marhára zavaró, hogy semmi nem mozdul a képen, csak ez maszatol.
Előfordul, hogy szintén belegányol az olvasandó szövegbe!

Köszönöm!!! :) Ha mást is zavar, elfogadok támogató helyesléseket! ;)


takyka:
Teljes mellszélességgel kiállok Jesu mellett. Opera minin továbbra sem jó...

robert:
Jesu, takyka,
Milyen felbontásban nyomultok?


robert:
Jesu, takyka,
Most próbáld meg!


takyka:
OPERA MINI
Én 240x320-ban.
Perverz-e vagyok? :-)

robert:
takyka,
Naná, hogy az vagy!

Egyenlőre levettem a sidebar-t, a jövőben módosítom a kódot, hogy felismerje a mobilokat.
Most próbáld ki.


plaszlo:
Androidos ebook olvaso bongeszojevel irok, ezen mar jo.


robert:
plaszlo,
Az én adroidos galaxy-mon az előző változat is tökéletes volt :)
Azt már nem tudtam megnézni, addigra levetted a sidebar-t.


Jesu:
Köszönöm robert!
Közben félmegoldás volt a "disable java script", de ez már teljes! :)

Biosolar Forum  =>  Általános  =>  GYIKlapozz: 1, 2, 3   következő »
Copyright © 2005-2023 Bernáth Róbert
Minden jog fenntartva